Henriette, Geir og Loven

Morgenklubben med Loven og Co!

Start dagen med et smil med Henriette Lien, Geir Schau og Øyvind Loven mandag til fredag fra 05:59! Morgenklubben tar deg gjennom de første timene av dagen med skråblikk på dagens største hendelser, festmarkering av en jubilant, Topp 10 liste, kjønnsduellen og Bløffmakeren.

Hver morgen løser de store og små hverdagsproblemer i Henriettes råd og, på fredager får Geir slippe til med ”Geir Grovis”.

Unn deg selv den beste starten på dagen med Morgenklubben på Radio Norge fra 05:59!

Bløffmakerne
Hvem i Morgenklubben har brukt taxi som flyttebil, gått med rullator eller varmet seg på sake? Hver morgen forteller Henriette, Geir og Øyvind en historie, klarer du å gjette hvem som bløffer og hvem som snakker sant?

Festmarkering
Hver morgen feires den eller det som feires bør i Festmarkeringen. Fortell oss om din bursdag på våre facebooksider, så får du kanskje en gratulasjon på bursdagen din.

Topp 10
Hver morgen klokken 06:50 lager Morgenklubben en Topp 10 liste på et tema. Alt fra Topp 10 ting du kan si til kona men ikke til bikkja til 10 ting vi IKKE vil se på TV.

Kjønnsduellen
En mann og en kvinne møtes til duell hvor temaet er nettopp norsk kvinner og menn! Hvem kan mest om norske kvinner og menn?

content-0
» | Morgenklubben - hjemme hos lytterne
content-1
» | Konkurranser - Kjeldsberg
» | SPILLES NÅ: Ukjent
morgenklubben
» | Start dagen med et smil.
lytt til rp
PÅ FM og DAB
Finn din FM-frekvens
radio
Datamaskin
Lytt til Radio Norge på Radio Play via nettleseren din.
pc
Mobil app
Lytt til Radio Norge på vår Radio Play app
pc